Yealink User Guide T42S, T41P en T42G met 3CX

Yealink User Guide T42S/ T41P/ T42G met 3CX

Gebeld Worden

Bij een binnenkomende oproep verschijnt de ID van de beller midden in het display terwijl de rode indicatie led gaat branden.

Als je een oproep met de hoorn wilt beantwoorden: Neem de hoorn op.

Om een oproep te beantwoorden met behulp van de hands-free speakerphonemodus:

Laat de hoorn op het toestel liggen en

toets op het luidspreker symbool.

Een gesprek beantwoorden tijdens een ander gesprek

Als u een oproep ontvangt tijdens een ander gesprek doet je het volgende:

Toets op de knop onder Answer

Het tweede gesprek wordt nu beantwoord en het oorspronkelijke gesprek wordt in de wacht gezet.

Zodra je het tweede gesprek beĆ«indigd wordt het eerste gesprek geactiveerd na op Resume te drukken.

Je kunt inkomende gesprekken weigeren door op de X-toets of de functietoets Reject te toetsen.

Je Kunt van gesprek wisselen door op Swap te drukken of samen voegen door op Conf te drukken

Bellen

Kies op het toetsenbord het nummer wat u wilt bellen. Bel je buiten het bedrijf, gebruik dan het volledige 10-cijferige telefoonnummer. Een extra 0 is niet nodig.

Bel je een collega binnen het zelfde bedrijf kiest u het interne nummer.

Druk op Send op de knop onder of op OK toets. Het toestel gaat het nummer bellen.

Als u de hoorn niet opneemt belt u via de hands-free speakerphone-modus

(On)aangekondigd Doorverbinden

Beantwoord een binnenkomend gesprek of start een gesprek.

Druk op de knop onder Forward om te starten met het doorverbinden.

Kies op het toestelnummer van de persoon naar wie u wilt doorverbinden.

Druk op de knop onder BTrans om de doorverbinding onaangekondigd te realiseren.

Druk op de knop onder Send om de doorverbinding aangekondigd te realiseren.

Spreek met de persoon

Druk op de knop onder Tranfer om de persoon aangekondigd door te verbinden

Conference Call

Beantwoord een binnenkomend gesprek of start een gesprek.

Druk op de knop onder Conf De eerste beller wordt in de wacht gezet.

Kies het nummer van de beller die u wilt toevoegen aan het conferentiegesprek en

Send druk op de knop onder

Zodra het gesprek is beantwoord op  nogmaals op de knop onder Conf toetsen  De bellers aan de conferentie zijn toegevoegd.

Gesprek in de wacht

Beantwoord een binnenkomend gesprek of start een gesprek.

Hold

Druk op de knop onder  De beller wordt in de wacht gezet en hoort het wachtmuziekje.

Resume

Druk op de knop onder  De beller wordt in de wacht gezet

Toestel Hardware

Zie gerelateerde informatie in de Yealink SIP-T42S/T41P/T41G Toestel Hardware

3CX Webclient

Gebruik het VOIP toestel met de 3CX Webclient zie de handleiding

Support

Zijn er vragen over de werking van de VOIP toestellen of werkt het niet zoals je wenst.

Is KOMSIS Europe B.V. altijd bereikbaar voor vragen & support.

Neem contact met ons;

www.KOMSIS.eu  | T:+31 165-505021 | E:support@KOMSIS.eu | W: support.komsis.eu |