VoIP.KOMSIS.EU Vialer app

De voip.komsis.eu Vialer app is dé uitkomst als het gaat om flexibel werken en maakt jouw overal en altijd bereikbaar op smartphone. Met deze app kan je met de smartphone bellen en gebeld worden met het zakelijke telefoonnummer. De app is met Android en iOS toestellen te gebruiken en kan gratis worden gedownload in de store.

Voor Android toestellen in de Play Store en voor iOS toestellen in de App Store.

De Vialer app

Wat zijn de mogelijkheden van de Vialer app?

De Vialer app geeft je de mogelijkheid om ook onderweg of vanaf een andere locatie te bellen alsof je op kantoor bent.
De gebruiker kan zijn bereikbaarheid aanpassen in de App.
De kosten voor het bellen met de app worden ook onder het zakelijke account gefactureerd.
Het adresboek van de telefoon kan worden gebruikt.
Geen hoge datakosten door het gebruiken van deze app. (GSM techniek is de basis voor het bellen).

Wat zijn de voordelen van de Vialer app?

Klanten zien alleen je zakelijke telefoonnummer, niet je mobiele nummer.
Je houdt eenvoudig het telefonieverkeer van je bedrijf in de gaten.
Geen declaraties meer van mobiel verkeer, maar alles via je zakelijke account.
Op elk moment statistieken, belplan en bereikbaarheid inzien en aanpassen.

HOE DE VIALER APP WERKT

Stap 1: Inloggen

Om in te loggen heb je een gebruikersaccount van je hosted telefonieprovider nodig. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van dit account.

Stap 2: Je mobiele nummer

Vul je eigen mobiele telefoonnummer in.

Stap 3: Kies het gewenste nummer

Kies je contact uit je eigen telefoonlijst of je gesprekslijst, of toets het nummer zelf in.

Stap 4: Bellen

Bellen via 4G of WiFi

Met de Vialer app bel je via 4G of WiFi. Hiervoor heb je een VoIP-account nodig die gekoppeld is aan je gebruikersaccount. Heb je geen 4G verbinding? Dan wordt er een twee-staps-gesprek opgezet. Hierbij belt de app eerst jouw mobiele nummer en verbindt je vervolgens door met degene die je wilt bellen. Aan deze persoon wordt jouw zakelijke nummer getoond.

Inkomende gesprekken

Om via de app gebeld te kunnen worden en het gesprek aan te kunnen nemen, heb je een 4G of WiFi verbinding nodig. Heb je die niet, dan zal de app zien dat je niet bereikbaar bent en naar de volgende stap in het belplan gaan (bijvoorbeeld doorschakeling naar je mobiele nummer).

Hulp nodig | Klik hier
of neem telefonisch contact met ons op 0165-505025 of stuur een email aan support@komsis.eu