Talk to the Face! 3CX Android-app voegt videobellen toe

Talk to the Face! 3CX Android-app voegt videobellen toe

De laatste release van de 3CX Android-app biedt geïntegreerde functionaliteit voor videobellen. Nu kunt u praten, chatten en videobellen met uw contactpersonen, voor een complete communicatie-ervaring. Bovendien ondersteunt de 3CX Android-app nu nog meer smartphones, zodat iedereen de app kan gebruiken.

Vragen of advies nodig neem met ons contact per Email support@komsis.eu of per telefoon 0165 - 505025

Videobellen in de nieuwe 3CX Android-app

Horen, spreken, ZIEN

Met de nieuwe Android-app kunt u tijdens een gesprek op het videopictogram tikken om te videobellen. Zo ziet u met wie u praat! Videobellen is mogelijk bij gesprekken tussen de nieuwe app, de webclient en videotelefoons die zijn geconfigureerd met VP8 of VP9.

Een hoorbaar verschil

De toegevoegde ondersteuning voor de Google AAudio API, ontwikkeld voor hoogwaardige audio en een lage latentie, biedt een moderner alternatief voor de veelgebruikte OpenSL (Open Sound Library). Deze functionaliteit is automatisch ingeschakeld voor de nieuwste modellen die deze API ondersteunen, voor geweldige audio tijdens gesprekken. Hier leest u of uw model compatibel is. Bovendien weet de nieuwste app meer over ondersteunde apparaten en wordt de Telecom API uitgeschakeld voor bepaalde modellen om echo te voorkomen.

Geschikt voor de nieuwste en beste Android-telefoons

Ondersteuning van het Android-ecosysteem is geen sinecure! Na uitvoerige tests en optimaliseringen is de nieuwste 3CX Android-app nu geschikt voor nog meer Android-smartphones. De app kan nu draaien op de nieuwste modellen zoals de Pixel 4, Galaxy Note 10, S10+ en Xiaomi Mi9 en in de nabije toekomst komen daar nog meer modellen bij. Klik hier voor een complete lijst van alle geteste modellen.

Overige functies en verbeteringen

 • Probleem opgelost met mislukte verzoeken tijdens een gesprek bij overstappen van IP-adres naar FQDN.
 • Mogelijkheid om veelgebruikte collega’s toe te voegen aan “Favorieten”.
 • Handig vervolgkeuzefilter toegevoegd aan “Status” om alle groepen (PBX en lokaal) en hun leden weer te geven.
 • Discrete pieptoon toegevoegd voor inkomende GSM-oproepen tijdens een SIP-oproep. Als u de GSM-oproep aanneemt wordt de SIP-oproep in de wachtstand gezet.
 • Als u tijdens een GSM-oproep een 3CX SIP-oproep ontvangt, wordt u beschouwd als “bezet” en wordt de SIP-oproep doorgeschakeld volgens uw vooraf ingestelde regels.
 • Nu kunt u op een voicemail tikken om deze automatisch te downloaden en af te spelen via de geïntegreerde Google Play-muziekspeler.
 • Optie “Niet opnieuw vragen” toegevoegd bij het weigeren van contactbevoegdheden om verdere verzoeken te voorkomen.
 • Lokale downloads worden nu opgeslagen in een speciale map, conform Android 10-aanbevelingen.
 • Vervolgkeuzefilter voor contactpersonen toegevoegd zodat u alle contactpersonen, alleen 3CX-contactpersonen of Android-contactpersonen kunt weergeven.
 • Maximumaantal deelnemers aan ad-hoc conferentie is ingesteld op 3. Voor grotere conferenties kunt u de functie voor geplande conferenties in het burgermenu gebruiken.
 • Tik op de optie “Optimalisatie batterijgebruik uitschakelen” om rechtstreeks naar de batterij-instellingen voor de app in Android te gaan.

3CX Android-app downloaden

Download de nieuwe 3CX Android-app via de Google Play Store. Lees onze uitgebreide handleiding voor de Android-app voor meer informatie over alle functies en kenmerken. U kunt het wijzigingsoverzicht hier bekijken. Hartelijk bedankt aan alle bètatesters die met waardevolle feedback hebben bijgedragen aan deze release.


  • Related Articles

  • VoIP.KOMSIS.EU Vialer app

   De voip.komsis.eu Vialer app is dé uitkomst als het gaat om flexibel werken en maakt jouw overal en altijd bereikbaar op smartphone. Met deze app kan je met de smartphone bellen en gebeld worden met het zakelijke telefoonnummer. De app is met Android ...
  • Uw Communicatie Dashboard - De 3CX Web Client

   De 3CX Web Client is het centrum voor het beheer van al uw communicatie. Unified Communications. De Web Client vereenvoudigd doorverbinden, contactbeheer, regels voor doorschakelen en apparaatbeheer. Hierdoor kunt u efficiënter communiceren. Inloggen ...
  • 3CX V16 Release Candidate

   De 3CX V16 nieuwe Release Candidate (RC) is nu beschikbaar! Er komen hele mooie functies beschikbaar behalve hieronder ook binnenkort, dus houd onze website zeker in de gaten. Vragen of advies nodig neem met ons contact per Email support@komsis.eu of ...
  • De definitieve 3CX versie van Update 6 is actief, met de nieuwe WebRTC-softphone!

   De nieuwste update voor v15.5, update 6, is nu actief. Een belangrijke update, niet alleen door tal van nieuwe functies en verbeteringen, maar ook vanwege de vereiste bijgewerkte SSL-certificaten. Webgebaseerde softphone Nu kunt u rechtstreeks vanuit ...
  • Hoe direct bellen met 3CX Webclient in plaats van makecall in combinatie met Yealink toestellen?

   Om vanuit de 3CX Webclient direct te kunnen bellen dient CSTA Control Enabled te zijn In de telefoon interface, ga naar Features / Remote Control en zet CSTA Control op Enabled In de 3CX template file, voeg volgende regels toe; #Enables or disables ...