VoIP.KOMSIS.EU Gidsvermelding

Zodra een nummer op onze VOIP.KOMSIS.EU portal is geregistreerd kan worden gekozen per nummer een Gidsvermelding toe te voegen
Hierin de volgende opties

1. Gedrukte publicatie (Default)

Toestaan dat de gidsvermelding in gedrukte abonneelijsten verschijnt (bijvoorbeeld in het telefoonboek).

2. Electronische publicatie (Default)

Toestaan dat de gidsvermelding in electronische abonneelijsten verschijnt.

3. Vindbaar voor informatiediensten (Default)

Toestaan dat de gidsvermelding beschikbaar is voor informatiediensten.

4. B nummer afscherming

Het telefoonnummer wordt niet gepubliceerd op gespecificeerde gespreksnota's.

Stuur een bericht aan support@komsis.eu met gewenste vermelding per telefoon nummer