De definitieve 3CX versie van Update 6 is actief, met de nieuwe WebRTC-softphone!

De definitieve 3CX versie van Update 6 is actief, met de nieuwe WebRTC-softphone!

De nieuwste update voor v15.5, update 6, is nu actief. Een belangrijke update, niet alleen door tal van nieuwe functies en verbeteringen, maar ook vanwege de vereiste bijgewerkte SSL-certificaten.

Webgebaseerde softphone

Nieuwe WebRTC-softphone in 3CX v15.5, update 6

Nu kunt u rechtstreeks vanuit uw browser bellen zonder een softphone te installeren. Update 6 integreert een WebRTC-softphone in de webclient.

Deze functie bevindt zich nog in de bètafase en moet worden ingeschakeld in de beheerconsole. Mocht dit nog niet zijn ingeschakeld in jullie 3CX dien een verzoek in op onze supportportal of via email support@komsis.eu . De webclient krijgt dan een extra telefoonoptie onder het telefoonpictogram rechtsboven in de hoek, zoals hieronder weergegeven.

Kies welke telefoon u wilt gebruiken via de 3CX-webtelefoon

SSL-beveiligingsupdates

In de november maand werken we de beveiligingscertificaten op onze servers bij. Dit is nodig om een veilige communicatie met 3CX te garanderen. Dit betekent dat wij hierom zo snel mogelijk update 6 hebben moeten implementeren. We blijven diverse beveiligingsfuncties toevoegen, voor een veilige werking van uw telefooncentrale en voor veilige communicatie.

Snellere smartphone-apps met verbeterde push

De push-functionaliteit voor de smartphone-apps voor iOS en Android is sterk verbeterd; push is nu veel sneller en betrouwbaarder.

Veilige wachtwoorden
Met deze update zie je een waarschuwing symbool bij je extensie staan dit is een herinnering om je wachtwoorden zo veilig mogelijk in te stellen.

Wachtwoorden moeten minimum 10 karakters lang zijn, 1 kleine letter, 1 hoofdletter & een speciaal karakter bevatten. Check hiervoor je Webclient Wachtwoord.

Andere wachtwoorden zijn of worden binnen het beheer door ons aangepast