Hoe direct bellen met 3CX Webclient in plaats van makecall in combinatie met Yealink toestellen?

Hoe direct bellen met 3CX Webclient in plaats van makecall in combinatie met Yealink toestellen?

Om vanuit de 3CX Webclient direct te kunnen bellen dient CSTA Control Enabled te zijn

In de telefoon interface, ga naar Features / Remote Control en zet CSTA Control op Enabled

In de 3CX template file, voeg volgende regels toe;

#Enables or disables uaCSTA feature; 0-Disabled (default), 1-Enabled;

features.csta_control.enable = 1