Intellingen My Jablotron

Instellingen

Na het inloggen op je eigen My Jablotron portal en kiezen van je eigen apparaat kan je instellingen aanpassen.

Kies rechts boven in de portal Instellingen, zie hieronder

Namen Instellen

Om namen van je apparaat en het bedienings paneel in te stellen kies je de tap Namen, vervolgs kan je de naam van de apparaat en sectie per bedieningspaneel aanpassen.

Je kan deze instellingen ook met je My Jablotron app doen

Kies Instellingen opslaan om je aanpassingen op te slaan of terug om geen veranderingen door te voeren.

Toegang

Om de toegang tot je apparaat te geven aan andere gebruikers kies je de tab Toegang.
Ook kan je hier zien wie toegang tot je apparaat heeft en met welke rechten / authorisaties

Kies een andere persoon toevoegen

Vul achtereenvolgende de volgende gegevens in;
  1. Email adres (systeem verstuurd email aan deze persoon met wachtwoord)
  2. Autorisatie niveau (voorgedefinieerde keuze van authorisaties)
  3. Autorisaties handmating bewerken (indien op maat te maken authorisaties nodig zijn)
  4. Kopieer authorisaties van een gebruiker (Maak een kopie van een eerdere gebruiker, handig voor de eerder handmatig ingestelde)